Vertical divider

Partner alimentatie berekenen.

GA NAAR ONZE SITE WWW.SCHEIDSLIJN.NL EN BEREKEN ZELF DE HOOGTE VAN DE PARTNERALIMENTATIE.

Als eerste kan opgemerkt worden dat partner alimentatie berekenen nooit tot op de cent nauwkeurig kan. Dit heeft onder anderen te maken met het feit dat in de loop van elk jaar sprake is van grotere of kleinere wijzigingen in de belastingwetgeving, premiestijgingen of -dalingen, verandering in de bedragen van de bijstandsuitkeringen en wijziging in de Tremanormen.

Daarnaast is de draagkracht berekening dan wel standaard maar er zijn, vanuit de jurisprudentie, veel manieren om met de in te vullen gegevens om te gaan. Het komt dan ook regelmatig voor dat wanneer twee professionals op basis van dezelfde gegevens een draagkrachtberekening maken voor alimentatie berekenen, er sprake is van verschillende uitkomsten met betrekking tot de alimentatiebedragen.

Partneralimentatie berekenen is een vrij ingewikkelde rekenmethode waarin rekening gehouden wordt met allerlei mogelijkheden en uitzonderingen. Wij hebben de netto draagkracht berekening enigszinsvereenvoudigd waardoor de draagkrachtberekening gemakkelijker te gebruiken is. Daarnaast zijn een aantal elementen vanuit de bruto draagkracht berekening meegenomen. Onze berekening geeft u een goede indicatie van de hoogte van de alimentatie.

Voor ondernemers en freelancers is deze draagkrachtberekening alleen geschikt wanneer er redelijkerwijs een netto maandinkomen uit het jaarrapport/omzet gedestilleerd kan worden.

NB. Voor mensen met veel belastbaar inkomen in box 2 en 3 is dit geen geschikte methode om de alimentatie te berekenen.

Bespaar direct tot 500 euro op uw echtscheidingskosten bij een mediator of advocaat.

Kinderalimenatie
Berekenen
Partneralimentatie
Berekenen
Ouderschapsplan Stappenplan Alles over scheiden
e-book kinderalimentatie e-book partneralimentatie e-book ouderschapsplan e-book stappenplan e-book alles over scheiden

 

 

    

 

 

koop
 

Ouderschapsplan

e-book ouderschapsplan

Stappenplan

e-book stappenplan

Kinderalimentatie
Berekenen

e-book kinderalimentatie

Partneralimentatie
Berekenen

e-book partneralimentatie

Alles over scheiden

e-book alles over scheiden

 
 
Onderhoud: Veronica Webdesign