Vertical divider

Stappenplan.

Het stappenplan vormt de basis voor het opstellen van het convenant en de berekening van de alimentatie. Het plan geeft aan welke informatie verzameld moet worden, hoe de verzamelde informatie gebruikt dient te worden en welke afspraken op basis van de informatie gemaakt kunnen worden.

Naast dat het plan u stap voor stap door de echtscheiding heen helpt, maakt het plan ook uw financiŽle positie inzichtelijk.

GA NAAR ONZE WEBSITE SCHEIDSLIJN.NL OM HET STAPPENPLAN TE BESTELLEN!

 

Aan het einde van het stappenplan kunt u kiezen of u zelf de echtscheiding grotendeels regelt of dat u een professional inschakelt. In het geval dat u uw scheiding laat afhandelen door een professional, dient het plan als basis voor de afhandeling van uw scheiding, waarmee u veel kosten bespaart op de afhandeling van uw echtscheiding.

Als u zelf het convenant opmaakt en de alimentatie berekent, hoeft de professional alleen nog de flitsscheiding of de rechtbankscheiding te regelen. Een ander voordeel van het plan is dat u volledig op de hoogte bent van dat wat geregeld dient te worden en dat niet de professional de regie van uw scheiding in handen heeft maar uzelf.

Het stappenplan bestaat uit zeven delen (A tot en met G). De informatie en de gemaakte afspraken uit de afzonderlijke delen worden uiteindelijk opgenomen in het convenant.

 

Ouderschapsplan

e-book ouderschapsplan

Stappenplan

e-book stappenplan

Kinderalimentatie
Berekenen

e-book kinderalimentatie

Partneralimentatie
Berekenen

e-book partneralimentatie

Alles over scheiden

e-book alles over scheiden

 
 
 
Onderhoud: Veronica Webdesign